We zijn bereikbaar: kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons je vraag. Het contactformulier is open. Spring erheen of sluit het formulier.

Stuur ons je vraag

Altijd snel antwoord van onze helpdesk. Ook 's avonds en in het weekend.

Aangenaam, wij zijn Hebsite

Een team van gedreven professionals

Wat motiveert ons om dit te doen?

Ineens dachten wij, dat moet beter kunnen…

Wij van Hebsite zijn al ruim 10 jaar bezig met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van kleine en grote websites voor de meest uiteenlopende klanten. Als je een taak voor langere tijd uitvoert, ga je wegen zoeken die je werk efficiënter maken. Deze hele gedachte is het startpunt van Hebsite geweest:

Het ontwikkelproces voor websites moet veel sneller, eenvoudiger en dus een stuk goedkoper kunnen

En daarom gingen we op zoek naar mogelijkheden

Met de gedachte dat wij er op uit waren ons werk efficiënter en voordeliger te maken, zijn wij op zoek gegaan naar mensen met verstand van zaken omtrent webontwikkeling, content management systemen, user interface en user interaction design en met deze mensen zijn wij uiteindelijk tot een tool gekomen die wij de Hebsite Tool hebben genoemd. Deze tool is simpelweg verbluffend. De techniek achter de Hebsite Tool is enorm geavanceerd en gebouwd volgens hele hoge standaarden zodat het gebruik ervan geweldig is en iedereen ermee kan werken.

De Hebsite Tool als uitgangspunt

De Hebsite Tool is in principe een visuele pagina-bouwer. Met deze tool kun je met het ‘wat je ziet is wat je krijgt’ principe een pagina opbouwen aan de hand van rijen, kolommen en modules voor inhoud die geplaatst kunnen worden binnen deze kolommen. Rijen en kolommen kunnen eindeloos worden toegevoegd, ook in elkaar (genest).

Daar de tool zo is gebouwd dat je er de complete pagina mee opbouwt én er je inhoud mee bewerkt, wordt de Hebsite Tool zowel door ons gebruikt tijdens de bouw en opbouw van je site als door jou als wij je site hebben opgeleverd. Zo kunnen wij 100% garanderen dat wat wij opleveren hetzelfde werkt en eruit ziet op onze schermen als op die van jou. Eén tool voor al het werk, zowel voor ons als voor jou.

Eenvoudig in gebruik, maar bijzonder doeltreffend

Doordat de Hebsite Tool eenvoudig in het gebruik is, maar krachtig genoeg om er complete sites mee te bouwen, zijn onze doorloop- en ontwikkeltijden drastisch gezakt. En omdat wij minder uren kwijt zijn aan de bouw van je site, kan de prijs simpelweg een flink stuk naar beneden.

Op deze manier is onze meerwaarde aanzienlijk: Wij bouwen prachtige websites die aangedreven worden door een dijk van een tool én ondersteund wordt door een professioneel supportteam wat altijd voor je klaarstaat! Welkom bij Hebsite. Wij stellen ons graag aan je voor.

Wij stellen ons graag aan je voor

Lees dit ook

Bij Hebsite sta je er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat wij binnen de afgesproken tijd een zo functioneel en aantrekkelijk mogelijke website voor jou maken gevuld met de door jou aangeleverde tekstuele inhoud. Vervolgens ga je, na een goede uitleg en het ontvangen van een duidelijke handleiding, zelf aan de slag met eventuele wijzigingen of toevoegingen. Heb je hier hulp bij nodig, dan staan wij altijd voor je klaar. Eén e-mail is genoeg en je hebt altijd dezelfde dag antwoord en een oplossing.

Probeer ons uit, stuur een vraag naar ons en ervaar zelf de snelheid en persoonlijkheid waarmee wij jou te woord staan.

Stuur ons je vraag

image/svg+xml