We zijn bereikbaar: kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons je vraag. Het contactformulier is open. Spring erheen of sluit het formulier.

Stuur ons je vraag

Altijd snel antwoord van onze helpdesk. Ook 's avonds en in het weekend.

Functionaliteiten en mogelijkheden van de Hebsite Tool

De Hebsite Tool is de meest gebruiksvriendelijke tool om je website mee bij te werken

Wat kan je maken met de Hebsite Tool?

Geen zin om tekst te lezen? Sla de tekst over en bekijk een video met uitleg over alle functionaliteiten.

De Hebsite Tool kan dit allemaal:

 • 100% visueel je site bewerken
 • geen kennis vereist van code
 • wat je ziet is écht wat je krijgt
 • deel je pagina op in rijen en kolommen, zo veel als je wilt
 • voeg elke soort inhoud toe: afbeeldingen, tekst, video, formulieren, widgets, externe inhoud
 • voeg gemakkelijk formulieren toe
 • de Hebsite Tool werkt op je desktop maar ook op je tablet
 • maak prachtige sliders van je foto’s en zelfs van je berichten of pagina’s
 • teveel inhoud voor één pagina deel je makkelijk op met tabs of een accordion
 • meer dan 2000 gratis te gebruiken, schaalbare iconen
 • maak mooie, aantrekkelijke buttons voor meer kliks op je inhoud
 • een prijstabel voeg je in met één klik, precies in de vormgeving en kleuren zoals jij wilt
 • maak links naar je social media accounts zoals Facebook en Twitter
 • voeg probleemloos video’s in vanaf YouTube, Vimeo
 • publiceer klantreacties met sterren-rating op je site met een paar klikken
 • breng je bezoekers naar je kantoor met een routekaartje met eindbestemming
 • de Hebsite Tool is leverbaar in het Nederlands, Engels, Duits of in het Frans
 • je hoeft je geen zorgen te maken over updates of veiligheid, daar maken wij ons druk om

De kracht van de Hebsite Tool zit hem vooral in twee zaken: eenvoud en direct visueel resultaat. Met de Hebsite Tool zie je exact wat je aan het doen bent en hoe het resultaat van je wijzigingen aan de pagina’s eruit komt de zien op je live website, nog voordat je het opgeslagen hebt.

Met de Hebsite Tool beheer je je website niet via een beheerpanel, alles gebeurt aan de voorzijde van je site. Je logt heel eenvoudig in en vanaf dat punt kun je vanaf één centraal menu je website beheren.

Een zee aan mogelijkheden, maar ook alle standaard elementen inbegrepen

Basis modules Hebsite Tool

De basis modules gegroepeerd in de Hebsite Tool

Een site is tegenwoordig veel meer dan een statische tekstpagina met een titel en misschien één of twee afbeeldingen. Dynamische inhoud en een flexibele structuur die per pagina in te stellen en te bewerken is, zijn tegenwoordig een vereiste van onze klanten. De Hebsite Tool kan hier feilloos mee overweg en biedt talloze opties voor het opbouwen en vullen van je paginastructuur. En wil je ‘gewoon’ een tekstpagina met een titel en een tekst? Dat kan natuurlijk ook en is letterlijk in een paar klikken gebeurd.

100% Nederlands, tenzij je dat niet wilt

Ook is de Hebsite Tool 100% in het Nederlands geschreven, dus geen gokwerk wat die ene Engelstalige term betekent, maar gewoon een duidelijke en simpele omschrijving voor alle onderdelen en elementen binnen de Hebsite Tool. Heb je je website liever in het Engels? Dat kan uiteraard ook.

Eenvoudig, visueel en resultaatgericht

Hebsite maakt het beheren van een website eenvoudig, visueel en resultaatgericht. Bekijk onderstaande video om te zien hoe wij in ‘real-time’ een aantal wijzigingen aan een website doen met behulp van onze Hebsite Tool en laat je overtuigen door de kracht en eenvoud.

Wij adviseren de video in ‘full screen’ te bekijken, door rechtsonderin de video op de 4 pijltjes te klikken.

Alle standaard functionaliteiten van de Hebsite Tool

Bekijk onderstaande uitleg over alle standaard onderdelen die je kunt gebruiken in de Hebsite Tool.

Live, visueel bewerken

Bewerk je website 100% visueel, zonder code. De handige Hebsite Tool werkt in real-time op de voorzijde van je website en wijzigingen zijn direct zichtbaar voor jou. Na het opslaan zijn je wijzigingen direct zichtbaar voor de rest van de wereld.

Mobielvriendelijk, responsive

responsive website

Je website is 100% geoptimaliseerd voor weergave op smartphones en tablets. Je site is ‘responsive’, wat kortweg betekent dat de website automatisch schaalt naar gelang de grootte van het scherm waarmee de bezoeker je website bekijkt.

Verdeel je pagina’s eenvoudig in kolommen en rijen

responsive website

De Hebsite tool biedt een zeer eenvoudige en visuele manier om je pagina te verdelen in rijen en kolommen. Zo ontstaat er eenvoudig een levendige pagina die veel visueler en aantrekkelijker is dan ‘slechts’ een tekstpagina.

Geoptimaliseerd voor betere zoekresultaten

Een website dient gevonden te worden, anders heeft het online zetten geen zin. De Hebsite Tool genereert automatisch microdata en schema.org opmaak en zorgt voor een correcte, snel ladende structuur van je website.

Beheer en plaats foto’s, ze passen altijd

Met de Hebsite tool beheer je eenvoudig je foto’s. In één handig overzicht kun je je foto’s bekijken en met één klik plaats je foto’s op je pagina’s.

Voeg video’s toe vanaf je computer, Youtube

Zowel vanuit je mediabibliotheek of extern ingesloten vanaf YouTube of Vimeo voeg je probleemloos video’s toe die altijd goed weergeven, ook op je smartphone en tablet.

Duizenden iconen die je zelf een kleur kunt geven

Met de Hebsite Tool voeg je snel één van de duizenden gratis, kleurbare iconen toe aan je site. Ook kun je ze groeperen, voor bijvoorbeeld links naar je social media.

Laat zien waar je bent met een Google Map

Handig voor op je contactpagina: een kaartje van Google Maps met je bedrijfsadres erop. Eenvoudig aan je site toe te voegen met één klik en het invullen van je adres. Routeplanner inbegrepen!

Voeg duidelijke knoppen toe voor meer kliks

Voeg knoppen toe aan je pagina’s waarmee je je bezoekers kunt dirigeren door je site of link naar je social media. Bepaal zelf de kleur, tekst, grootte en bestemming of laat de kleur automatisch bepalen door de Hebsite Tool.

Toon je inhoud in een prachtige slideshow

responsive website

Wil je grote hoeveelheden inhoud tonen dan kan een slideshow uitkomst bieden. Bepaal zelf de achtergrondafbeelding, -kleur of -video, tekst over deze afbeelding en de positie van alle elementen. Kloon je slides voor eenvoudig beheer!

Zet je bezoekers aan tot klikken met een “Call To Action”

Scroll iets naar onder, zie je de mooie dame lachend naar je kijken met een tekst en knop langs d’r gezicht? Dat is een “Call To Action”. Beheer eenvoudig dergelijke inhoud met behulp van de Hebsite Tool.

Voeg een veilig, spamvrij contactformulier toe

Met behulp van een paar klikken voeg je eenvoudig een contactformulier toe. Je hoeft alleen maar te bepalen welke standaardvelden je aan of uit wilt zetten en je e-mailadres in te vullen. Het formulier schaalt keurig mee op smartphones.

Toon recensies en reacties van tevreden klanten

Mond-tot-mond reclame is de beste reclame die er is, dus als er iemand positief over je praat wil je dat graag tonen op je site. Met de Hebsite Tool beheer je eenvoudig je recensies en toon je ze in een leuke slider.

Maak tellers in cirkel of balkweergave

Wil je aftellen naar een bepaalde gebeurtenis dan bieden de tellers van de Hebsite Tool uitkomst. Vul eenvoudig een streven in, bijvoorbeeld een datum of een bepaalde tijd en voeg snel een teller toe aan je site, die zowel af als op kan tellen.

Laat bezoekers zich inschrijven op je nieuwsbrief

Bezoekers kunnen zich eenvoudig inschrijven op je nieuwsbrief en ontvangen keurig eerst een confirmatie. Werkt met MailChimp, Mad Mimi, Constant Contact en vele andere aanbieders.

Geef veel inhoud interessant weer met tabs en caroussels

Inhoud kan soms een stuk interessanter en handiger worden weergegeven in een tab of caroussel. Met de Hebsite Tool heb je volledige controle over je tabs en caroussels, inclusief volgorde, titels en inhoud.

Wil je voorgaande projecten bekijken?

Lees dit ook

Bij Hebsite sta je er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat wij binnen de afgesproken tijd een zo functioneel en aantrekkelijk mogelijke website voor jou maken gevuld met de door jou aangeleverde tekstuele inhoud. Vervolgens ga je, na een goede uitleg en het ontvangen van een duidelijke handleiding, zelf aan de slag met eventuele wijzigingen of toevoegingen. Heb je hier hulp bij nodig, dan staan wij altijd voor je klaar. Eén e-mail is genoeg en je hebt altijd dezelfde dag antwoord en een oplossing.

Probeer ons uit, stuur een vraag naar ons en ervaar zelf de snelheid en persoonlijkheid waarmee wij jou te woord staan.

Stuur ons je vraag

image/svg+xml