We zijn bereikbaar: kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons je vraag. Het contactformulier is open. Spring erheen of sluit het formulier.

Stuur ons je vraag

Altijd snel antwoord van onze helpdesk. Ook 's avonds en in het weekend.

Goedkope website laten maken?

Dan ben je bij Hebsite aan het juiste adres

Je wilt een goedkope website laten maken? Bij Hebsite hebben wij daar de perfecte oplossing voor. Een complete website die je echt zelf makkelijk bij kunt houden met krachtige tools om je website helemaal van jou te maken bieden wij aan voor slechts € 750 eenmalig + € 8.50 per maand.

Voor dit bedrag bieden wij een zeer complete website én bij ons hoef je niet extra te betalen voor bepaalde modules of extra’s zoals nieuwsberichten, een weblogmodule of fotogalerijen; alles zit inbegrepen in de eenmalige, voordelige prijs van € 750 eenmalig + € 8.50 per maand voor support, hosting, updates en onderhoud aan je Hebsite.

€ 750 voor een complete website

En is een goedkope website dan ook van ‘goedkope’ kwaliteit?

Maak je geen zorgen over de kwaliteit! Een Hebsite is een moderne, prachtig vormgegeven en volledig responsive website die perfect werkt op je smartphone, tablet en desktop computer. Met de krachtige Hebsite Tool is het bijwerken van je website zo makkelijk dat je het weer leuk gaat vinden om je site bij te werken.

Voorbij zijn de dagen dat je je website bij moest houden met een simpele Word-achtige omgeving waar je niets meer kwijt kunt dan een paginatitel, een tekstuele inhoud en misschien een afbeelding; de Hebsite Tool is een krachtige visuele tool waarmee je in mum van tijd de meest aantrekkelijke pagina’s maakt zodat je inhoud echt tot zijn recht komt!

Wil je meer weten over de krachtige visuele Hebsite Tool om je website mee bij te werken? Bekijk onderstaande video waarin wij de Hebsite Tool demonstreren.

Een goedkope website laten maken doe je bij Hebsite. Wij maken moderne, functionele kwaliteitswebsites die werken op je smartphone, tablet en desktop computer en met de krachtige Hebsite Tool is het bijwerken van je website een fluitje van een cent.

Geïnteresseerd in een Hebsite?

Lees dit ook

Bij Hebsite sta je er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat wij binnen de afgesproken tijd een zo functioneel en aantrekkelijk mogelijke website voor jou maken gevuld met de door jou aangeleverde tekstuele inhoud. Vervolgens ga je, na een goede uitleg en het ontvangen van een duidelijke handleiding, zelf aan de slag met eventuele wijzigingen of toevoegingen. Heb je hier hulp bij nodig, dan staan wij altijd voor je klaar. Eén e-mail is genoeg en je hebt altijd dezelfde dag antwoord en een oplossing.

Probeer ons uit, stuur een vraag naar ons en ervaar zelf de snelheid en persoonlijkheid waarmee wij jou te woord staan.

Stuur ons je vraag

image/svg+xml