We zijn bereikbaar: kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons je vraag. Het contactformulier is open. Spring erheen of sluit het formulier.

Stuur ons je vraag

Altijd snel antwoord van onze helpdesk. Ook 's avonds en in het weekend.

Je wilt volgende week al online met je nieuwe site?

Met een Hebsite ben je in 7 dagen online!

Als je in 7 dagen online wilt met een complete, moderne en veelzijdige website kijk dan eens naar de voordelen van een Hebsite! Door slimme ontwikkeltechnieken bouwen wij moderne websites in sneltreinvaart. Uiteraard zijn al onze websites voorzien van ons krachtige CMS de Hebsite Tool en zijn onze websites perfect geschikt voor weergave op je smartphone, tablet en je vertrouwde desktop computer.

Hoe werkt het?

Stel, op dinsdagmiddag dien je een order in bij ons. Vanaf dat moment gaan wij direct aan de gang met jouw order. Het eerste wat je van ons ontvangt is onze duidelijk en oersimpele planning. Die ziet er globaal als volgt uit:

  • dag 1: Inventarisatie huisstijl, wensen en eisen
  • dag 2: initiële ontwerp, aan het eind van de dag krijg je dit ontwerpvoorstel opgestuurd ter controle en feedback
  • dag 3: na goedkeuring en eventuele aanpassingen wordt de bouw van de website gestart
  • dag 4: je krijgt van ons een verzoek opgestuurd voor het aanleveren van (wat initiële) webteksten en de gewenste menu-indeling
  • dag 4: de bouw van de websitestructuur is gereed, nu gaan we de website vullen met de aangeleverde teksten
  • dag 5: de website wordt getest op meer dan 15 verschillende apparaten en waar nodig verbeterd of aangepast
  • dag 6: de website wordt aan je opgeleverd zodat je kunt zien wat we gemaakt hebben voor je
  • dag 7: je keurt ons werk goed en we zijn klaar. Je krijgt van ons een prachtige handleiding en een gedegen uitleg

En wat gebeurt er na oplevering van de Hebsite?

Nadat de Hebsite door ons wordt opgeleverd, zijn wij uiteraard niet ineens verdwenen. Ons supportteam staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij het vullen en bijhouden van je nieuwe Hebsite, dus loop je eens ergens tegenaan is het een fijne gedachte dat je er niet alleen voor staat.

100% Supportgarantie

Ons supportteam geeft altijd dezelfde dag antwoord én een oplossing, zodat je snel weer verder kunt waar je gebleven was. En wil je meer uitbreidingen aan je Hebsite zoals een weblog, fotogalerijen of een inschrijfformulier? Dit kunnen wij voor je implementeren. Voor het beheer van je website hebben wij verschillende niveau’s van support, zodat er altijd een niveau is wat wij jou en je budget past.

Snel online met een kwaliteitswebsite

Lees dit ook

Bij Hebsite sta je er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat wij binnen de afgesproken tijd een zo functioneel en aantrekkelijk mogelijke website voor jou maken gevuld met de door jou aangeleverde tekstuele inhoud. Vervolgens ga je, na een goede uitleg en het ontvangen van een duidelijke handleiding, zelf aan de slag met eventuele wijzigingen of toevoegingen. Heb je hier hulp bij nodig, dan staan wij altijd voor je klaar. Eén e-mail is genoeg en je hebt altijd dezelfde dag antwoord en een oplossing.

Probeer ons uit, stuur een vraag naar ons en ervaar zelf de snelheid en persoonlijkheid waarmee wij jou te woord staan.

Stuur ons je vraag

image/svg+xml