We zijn bereikbaar: kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons je vraag. Het contactformulier is open. Spring erheen of sluit het formulier.

Stuur ons je vraag

Altijd snel antwoord van onze helpdesk. Ook 's avonds en in het weekend.

Een Hebsite is makkelijk bij te werken, ook zonder technische kennis

…eén van de vele voordelen van een Hebsite

website zelf bijhouden

Hoe vaak heb je deze al gehoord?

“Als je met Microsoft Word overweg kan, kun je ook een website bijwerken!”

Behalve dat dat bij een heleboel zogenaamd ‘makkelijke’ systemen om je website mee bij te houden een hele grote leugen is, heb je ook wel eens écht met Microsoft Word gewerkt? Een 200 pagina tellend document gemaakt voorzien van vele grafische elementen, tabellen en andere lastige opmaak? Da’s geen eitje en dat vereist absoluut enige kennis van hoe je met Word om moet gaan. Dus wij zeggen liever:

“Kan je niet met Microsoft Word omgaan, dan kun je nog steeds je Hebsite zelf bijwerken.”

Echt, het is zo makkelijk dat iedereen die een muis kan bedienen het kan. Bekijk onderstaande video voor een korte demonstratie hoe makkelijk het is om je Hebsite bij te werken.

Eenvoud en doeltreffendheid in het beheer van je website. Eén van de vele voordelen van een Hebsite!

Blader door meer voordelen:

En hoe ziet zo'n Hebsite er dan uit?

Lees dit ook

Bij Hebsite sta je er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat wij binnen de afgesproken tijd een zo functioneel en aantrekkelijk mogelijke website voor jou maken gevuld met de door jou aangeleverde tekstuele inhoud. Vervolgens ga je, na een goede uitleg en het ontvangen van een duidelijke handleiding, zelf aan de slag met eventuele wijzigingen of toevoegingen. Heb je hier hulp bij nodig, dan staan wij altijd voor je klaar. Eén e-mail is genoeg en je hebt altijd dezelfde dag antwoord en een oplossing.

Probeer ons uit, stuur een vraag naar ons en ervaar zelf de snelheid en persoonlijkheid waarmee wij jou te woord staan.

Stuur ons je vraag

image/svg+xml