We zijn bereikbaar: kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons je vraag. Het contactformulier is open. Spring erheen of sluit het formulier.

Stuur ons je vraag

Altijd snel antwoord van onze helpdesk. Ook 's avonds en in het weekend.

Een Hebsite werkt perfect op je smartphone, tablet en desktop computer

…eén van de vele voordelen van een Hebsite

responsive website

Het hedendaagse internet wordt allang niet meer alleen bekeken vanaf een desktop computer. Steeds meer mensen zitten alleen nog met hun smartphone of tablet op het internet en zodoende moeten websites wel goed weergeven op die apparaten. Hoe vervelend is het niet als je telkens moet in- en uitzoomen om de tekst op een website kunnen lezen? Hebsite biedt ‘responsive, mobile-first’ mogelijkheden wat simpelweg inhoudt dat de website gebouwd is met als uitgangspunt de mobiele gebruiker.

Natuurlijk is de website net zo goed op je desktop als op je tablet of smartphone en kun je alles wat je op de desktopversie van de website kunt, zoals formulieren invullen, slideshows en fotogalerijen bekijken of reageren op een nieuwsbericht, gegarandeerd net zo goed uitvoeren op je tablet of smartphone.

Techniek die werkt, ongeacht met welk apparaat je de Hebsite bekijkt. Eén van de vele voordelen van een Hebsite!

Blader door meer voordelen:

En hoe ziet zo'n Hebsite er dan uit?

Lees dit ook

Bij Hebsite sta je er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat wij binnen de afgesproken tijd een zo functioneel en aantrekkelijk mogelijke website voor jou maken gevuld met de door jou aangeleverde tekstuele inhoud. Vervolgens ga je, na een goede uitleg en het ontvangen van een duidelijke handleiding, zelf aan de slag met eventuele wijzigingen of toevoegingen. Heb je hier hulp bij nodig, dan staan wij altijd voor je klaar. Eén e-mail is genoeg en je hebt altijd dezelfde dag antwoord en een oplossing.

Probeer ons uit, stuur een vraag naar ons en ervaar zelf de snelheid en persoonlijkheid waarmee wij jou te woord staan.

Stuur ons je vraag

image/svg+xml