We zijn bereikbaar: kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons je vraag. Het contactformulier is open. Spring erheen of sluit het formulier.

Stuur ons je vraag

Altijd snel antwoord van onze helpdesk. Ook 's avonds en in het weekend.

Een Hebsite is geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in zoekmachines

…eén van de vele voordelen van een Hebsite

Een Hebsite biedt standaard een aantal opties en optimalisaties waarmee de vindbaarheid in de zoekmachines wordt verhoogd. Denk hierbij aan een goede, foutloze codestructuur, schema.org microdata implementatie, automatisch gegenereerde meta-omschrijvingen, OpenGraph en Twitter Card data voor beter delen op social media en een tool die per pagina checked wat er beter kan aan de (tekstuele) inhoud van je pagina, zodat je altijd zeker bent dat je zoekmachine-optimalisatie effectief is of juist nog wat bijgespijkerd moet worden.

Ook heb je 100% controle over de teksten en links in je menu, titels, alt-teksten van je afbeeldingen en eventuele zoekmachine-optimalisatie pagina’s.

En oh ja sorry voor de technische termen op deze pagina! Zoekmachine-optimalisatie is helaas niet iets wat je zonder technische termen uit kunt leggen aan mensen die er wat mee willen doen.

Een optimale website die out-the-box goed werkt in zoekmachines. Eén van de vele voordelen van een Hebsite!

Blader door meer voordelen:

En hoe ziet zo'n Hebsite er dan uit?

Lees dit ook

Bij Hebsite sta je er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat wij binnen de afgesproken tijd een zo functioneel en aantrekkelijk mogelijke website voor jou maken gevuld met de door jou aangeleverde tekstuele inhoud. Vervolgens ga je, na een goede uitleg en het ontvangen van een duidelijke handleiding, zelf aan de slag met eventuele wijzigingen of toevoegingen. Heb je hier hulp bij nodig, dan staan wij altijd voor je klaar. Eén e-mail is genoeg en je hebt altijd dezelfde dag antwoord en een oplossing.

Probeer ons uit, stuur een vraag naar ons en ervaar zelf de snelheid en persoonlijkheid waarmee wij jou te woord staan.

Stuur ons je vraag

image/svg+xml