We zijn bereikbaar: kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons je vraag. Het contactformulier is open. Spring erheen of sluit het formulier.

Stuur ons je vraag

Altijd snel antwoord van onze helpdesk. Ook 's avonds en in het weekend.

Welke domeinextensies kan ik met mijn Hebsite gebruiken?

Je kunt voor je Hebsite elke domeinextensie gebruiken die je wilt. Heb je een exotische domeinnaam zoals bijvoorbeeld mybeach.party of toch iets behoudender zoals rene-jansen.nl? Alle domeinnamen die vrij zijn óf van jou, kun je met je Hebsite gewoon gebruiken.

Meer uitleg.

 

Hosting

 • Hoeveel schijfruimte heb ik in mijn hostingpakket?

  Je hostingpakket waarop je Hebsite gehost wordt heeft 2GB schijfruimte. Heb je meer nodig dan kun je gemakkelijk via het Klantenpaneel je pakket upgraden.

 • Hoeveel dataverkeer (bandbreedte) heb ik in mijn hostingpakket?

  Bij elke Hebsite krijg je van ons 999GB dataverkeer per maand. Niet onbeperkt, maar je gaat er bij normaal gebruik en zelfs bij extreem verbruik nooit overheen.

 • Hoeveel domeinnamen heb ik in mijn pakket?

  Per Hebsite heb je één domeinnaam in je pakket. Uiteraard ben je vrij een extern gehoste domeinnaam naar je Hebsite te verwijzen.

 • Welke domeinextensies kan ik met mijn Hebsite gebruiken?

  Je kunt voor je Hebsite elke domeinextensie gebruiken die je wilt. Heb je een exotische domeinnaam zoals bijvoorbeeld mybeach.party of toch iets behoudender zoals rene-jansen.nl? Alle domeinnamen die vrij zijn óf van jou, kun je met je Hebsite gewoon gebruiken.

  Meer uitleg →

 • Kan ik ook subdomeinen aanmaken?

  Nee. Je kunt geen subdomeinen aanmaken.

 • Kan ik de hosting ook ergens anders voor gebruiken?

  De hosting voor je Hebsite is ontwikkeld speciaal voor het hosten van het Hebsite platform en kan derhalve niet ergens anders voor gebruikt worden dan het hosten van je Hebsite, de Hebsite Tool en je e-mail.

 • Wat zijn de naamservers van Hebsite?

  De naamservers van Hebsite zijn

  • dns1.hebsite.nl
  • dns2.hebsite.nl
  • dns3.hebsite.nl
  • dns4.hebsite.nl

  Je kunt minimaal 2 van deze naamservers gebruiken, gebruik in dat geval dns1 en dns2.

 • Kan ik ook mijn domeinnaam ergens anders hosten?

  Nee. Je blijft wel te allen tijde administratief eigenaar van je domeinaam maar wij verhuizen of registreren domeinnamen op ons netwerk. Mocht je op willen zeggen en je domeinnaam willen verhuizen dan kun je probleemloos de auth-code opvragen en die aan je nieuwe provider geven. Zij kunnen dan de verhuizing in gang zetten.

 • Worden er backups gemaakt van mijn hostingaccount?

  Ja, elke 4 uur wordt er een backup gemaakt van je gehele account, inclusief je e-mail en alle bestanden op de server gerelateerd aan je Hebsite. Je kunt, mocht dat ooit eens nodig zijn maximaal 1x per maand kosteloos je Hebsite laten herstellen naar een punt tot maximaal twee (2) weken eerder. Meer dan 1 herstel per maand kost €50,- per hersteloperatie, exclusief 21% BTW.

 • In welke datacenters wordt mijn Hebsite gehost?

  Je Hebsite wordt gehost in twee groene datacenter van Previder. Dit zijn beide TIER3+, ISO27001, ISO14001, ISO9001 datacenters die voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. Bekijk Specsheet (PDF)

 • Wat zijn de server- en netwerkspecificaties?

  Alle servers van Hebsite zijn uitgerust met SSD schijven voor razendsnelle lees- en schrijfsnelheden en verbonden met gigabit connecties naar ons netwerk. Er wordt gebruik gemaakt van 4 externe DNS servers en offsite backups. Alle hardware is 100% servergrade en schaalbaar op het moment dat dit nodig is.

 • Wat is de uptime van het Hebsite netwerk?

  Onze uptime wordt extern gemeten door Pingdom. Bekijk de uptime van ons netwerk door op onderstaande link te klikken.

  Pingdom Uptime Monitoring.

 • Biedt Hebsite ook Service Level Agreements (SLA)?

  Er zijn verschillende Service Level Agreements mogelijk. Onze helpdesk vertelt je hier graag meer over.

 • Kan ik mijn domeinnaam ook verhuizen naar een andere provider?

  Ja, je bent vrij je domeinnaam te verhuizen naar een andere provider wanneer je je overeenkomst beëindigt met ons. Houdt er rekening mee dat wij je Hebsite niet meer kunnen hosten als je domeinnaam niet meer op ons netwerk staat.

 • Kan ik mijn Hebsite ook verhuizen naar een andere provider?

  Ja, je bent vrij je Hebsite in de staat zoals hij was te verhuizen naar een andere provider als je je overeenkomst met ons beëindigt. Houdt er rekening mee dat je slechts de site, maar niet de Hebsite Tool en Hebsite Editor mee kunt nemen naar een nieuwe provider. Deze functionaliteit wordt gedeïnstalleerd alvorens je je website verhuist naar een andere provider.

  De realiteit is dat de website vanaf dat moment nog wel functioneert, maar niet meer te beheren is met het gemak zoals de Hebsite Tool dit doet. Je hebt vanaf dat punt een specialist nodig óf verstand van HTML om je website bij te werken.

image/svg+xml